<>

συνεντευξη τυπου για τις σσε // 21-01-2019

Στην συνέντευξη τύπου στο “REX”, μίλησαν, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Δημήτρης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του ΠΜΣ, Β. Παρασκευόπουλος και ο Δημήτρης Καταλειφός.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Γι’ αυτό και θα νικήσει.

Περισσότερα

το νεο βιντεο για τις σσε

Νέο βίντεο για την ενίσχυση του αγώνα που κάνει το σωματείο για τις ΣΣΕ.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Το βίντεο εδώ.

Περισσότερα

σχετικα με την σταση του κθβε, της κυβέρνησης και τον αγωνα μας

Κάλεσμα για συσπείρωση όλων των συναδέλφων στο ΚΘΒΕ (και όχι μόνο) για την πάλη της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που δεν υπογράφει η διοίκηση του οργανισμού.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Στηρίζουμε πλήρως τον αγώνα των συναδέλφων μας για υπογραφή ΣΣΕ!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

Categories: Ανακοινώσεις

Ανακοινώνουμε πως η διαδικασία ελέγχου και εκκαθάρισης του μητρώου από την αρμόδια επιτροπή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της, εν όψει της λήξης της θητείας της και με βάση τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από το καταστατικό του Σωματείου.
Ωστόσο αποτελεί εμπόδιο το γεγονός ότι πολλά από τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών μας έχουν υποστεί αλλαγή, χωρίς να έχει ενημερωθεί η γραμματεία. Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη την ενημέρωση των μελών που πρόκειται να διαγραφούν λόγω χρεών, ώστε να προσέλθουν πριν από την οριστική διαγραφή τους.
Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι έχετε χρέη πριν το 2008 να προσέλθετε στο Σωματείο προκειμένου να ρυθμίσετε τις οφειλές σας και να αποφύγετε την πιθανή διαγραφή σας και να ενημερώσετε τη γραμματεία για τις μεταβολές των στοιχείων σας!
Για όποιους συναδέλφους συντρέχει σοβαρός λόγος αδυναμίας αποπληρωμής των συνδρομών παρακαλούμε να ενημερώσετε την Επιτροπή Μητρώου ή το Δ.Σ. προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωση ιδιαιτέρως.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Η επιτροπή Μητρώου του ΣΕΗ

Leave a Reply