<>

Μεγαλη ανταποκριση του κοινου εξω απο το ηρωδειο !!!

“Η συγκινητική ανταπόκριση μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο, θάρρος και αισιοδοξία”, όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου που συνυπογράφουν το ΣΕΗ και ο ΠΜΣ για την χθεσινή κινητοποίησή μας έξω από το “Ηρώδειο” πριν την έναρξη της παράστασης “Αντιγόνη”.

Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Το ΣΕΗ στο web radio του ΠΑΜΕ

Η φωνή του ΣΕΗ από αυτήν την Τρίτη 6 Μάρτη 2018 και κάθε δεύτερη Τρίτη, στις 18.00-19.00, στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ!

Συντονιστείτε και στηρίξτε!

Καλή μας συνέχεια!

Περισσότερα

οι θεατες, συμπαραστατες του σεη

Με νέο γράμμα-κάλεσμα προς το κοινό για στήριξη στον αγώνα μας, δεκάδες συνάδελφοι βρίσκονται καθημερινά έξω από κεντρικά θέατρα της Αθήνας, κάνοντας γνωστή και στο κοινό την μάχη που δίνουμε για την ΣΣΕ.

Ζητώντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Την αλληλεγγύη τους.

Περισσότερα

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΧΡΥΣΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ Κ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ

Categories: Ανακοινώσεις

Το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών με θλίψη αποχαιρετά τη συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη και το σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη, που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τόσους συνανθρώπους μας στην κόλαση της φωτιάς που ξέσπασε στην ανατολική Αττική.

Ο πρόωρος και άδικος χαμός τους, όπως και των υπολοίπων, που παρέμειναν ουσιαστικά αβοήθητοι με αποτέλεσμα να καούν ή να πνιγούν, μας ωθεί σε μεγαλύτερο ακόμα πείσμα για το πως τα αιτήματα και ο σχεδιασμός πάλης μας θα πρέπει να στοχεύουν πάντα σε κεντρικά και κύρια ζητήματα για την εξασφάλιση της ανθρώπινης ζωής σε ολόπλευρο επίπεδο. Πτυχές του αγώνα που γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτές σε τέτοιες περιστάσεις.

Η Χρύσα Σπηλιώτη μας τίμησε με την συμμετοχή της ως μέλος του Σωματείου μας, με τη λαμπρή πορεία της στο χώρο της τέχνης που με ευαισθησία και συνέπεια υπηρέτησε, με το πνευματικό έργο που άφησε πίσω της καθώς υπήρξε μια πολύ αξιόλογη θεατρική συγγραφέας. Με την ακεραιότητα του χαρακτήρα της και με τη συναδελφικότητά της κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητή στον κλάδο και στο λαό μας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους της Χρύσας Σπηλιώτη .

Θα την αποχαιρετήσουμε αύριο Τρίτη στις 18.00 στο νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Η παράκληση και των δύο οικογενειών είναι να μην υπάρξει παρουσία καναλιών και δημοσιογράφων.

Leave a Reply