<>

συνεντευξη τυπου για τις σσε // 21-01-2019

Στην συνέντευξη τύπου στο “REX”, μίλησαν, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Δημήτρης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του ΠΜΣ, Β. Παρασκευόπουλος και ο Δημήτρης Καταλειφός.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Γι’ αυτό και θα νικήσει.

Περισσότερα

το νεο βιντεο για τις σσε

Νέο βίντεο για την ενίσχυση του αγώνα που κάνει το σωματείο για τις ΣΣΕ.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Το βίντεο εδώ.

Περισσότερα

σχετικα με την σταση του κθβε, της κυβέρνησης και τον αγωνα μας

Κάλεσμα για συσπείρωση όλων των συναδέλφων στο ΚΘΒΕ (και όχι μόνο) για την πάλη της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που δεν υπογράφει η διοίκηση του οργανισμού.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Στηρίζουμε πλήρως τον αγώνα των συναδέλφων μας για υπογραφή ΣΣΕ!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου για τις σειρές “Βασιλιάδες” και “Κούκλες”

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

«Βασιλιάδες» και «Κούκλες» απλήρωτοι. Οι ηθοποιοί της σειράς «Κούκλες» παραμένουν απλήρωτοι δυο χρόνια μετά την προβολή της σειράς.  Το ίδιο ισχύει και για τους ηθοποιούς της καθημερινής σειράς του Μέγκα «Βασιλιάδες». Η πλειοψηφία δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί και μετά από μεγάλη  προσπάθεια που καταφέρανε να πάρουνε μισθούς δυο -τριών επεισοδίων. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα  που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα της κρίσης. Απλήρωτοι, αβέβαιοι και ανασφαλείς. Η εταιρεία παραγωγής ΑΤΑ  που έχει και την ανάθεση των δυο σειρών  μετά από διαρκείς αναβολές  και υποσχέσεις για άμεσες πληρωμές τώρα δηλώνει πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει το βασικό αίτημα των ηθοποιών. Να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα. Ενώ την ίδια στιγμή «Οι βασιλιάδες» προβάλλονται σε επανάληψη καλύπτοντας κεντρική ζώνη του καναλιού. Το Μέγκα εξακολουθεί να κερδίζει στις πλάτες των ηθοποιών. Ταυτόχρονα το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχίσει τη σειρά. Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στηρίζει τους ηθοποιούς των δυο σειρών και καλεί όλους τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να διώξουν το φόβο και να έρθουν στο σωματείο τους.

Leave a Reply