<>

η επιτροπη αλληλεγγυης μεγαλωνει // #mazi_dynatoi

Με προσωπικό τους βίντεο δηλώνουν τη στήριξή τους στην προσπάθεια της Επιτροπής Αλληλεγγύης, οι συνάδελφοι!

Είμαστε πλάι στο σωματείο μας! Στηρίζουμε την Επιτροπή Αλληλεγγύης!

Για να είμαστε #mazi_dynatoi!

Περισσότερα

δυναμη ελπιδασ η επιτροπη αλλυλεγγυησ του σεη !

Με αισιοδοξία, καλή ενημέρωση κι επαγρύπνηση, το Σωματείο μας σαλπίζει μια καμπάνια αλληλοϋποστήριξης για όποιον συνάδελφο έχει ανάγκη!

Να στηρίξουμε, να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε! Να δώσουμε για να πάρουμε πίσω διπλά και τριπλά!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Αναβολη εκλογων

Την αναβολή των αρχαιρεσιών του σωματείου και την παράταση της θητείας όλων των οργάνων του, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις από την πανδημία του κορονοϊού και στην χώρα μας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

Περισσότερα

σχετικα με την εξελιξη του φαινομενου της πανδημιας και τον κλαδο μας

Η νέα ανακοίνωση του σωματείου μας για τις δραματικές εξελίξεις της πανδημίας και στην χώρα μας, εκφράζει την ανησυχία για χειροτέρευση της κατάστασης όλων των συναδέλφων στον κλάδο, αν δεν ληφθούν ΤΩΡΑ άμεσα μέτρα ενίσχυσης:

  1. Του υγειονομικού συστήματος και
  2. Του εισοδήματος των εργαζομένων του χώρου
Περισσότερα

Δελτίο Τύπου για τις σειρές “Βασιλιάδες” και “Κούκλες”

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

«Βασιλιάδες» και «Κούκλες» απλήρωτοι. Οι ηθοποιοί της σειράς «Κούκλες» παραμένουν απλήρωτοι δυο χρόνια μετά την προβολή της σειράς.  Το ίδιο ισχύει και για τους ηθοποιούς της καθημερινής σειράς του Μέγκα «Βασιλιάδες». Η πλειοψηφία δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί και μετά από μεγάλη  προσπάθεια που καταφέρανε να πάρουνε μισθούς δυο -τριών επεισοδίων. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα  που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα της κρίσης. Απλήρωτοι, αβέβαιοι και ανασφαλείς. Η εταιρεία παραγωγής ΑΤΑ  που έχει και την ανάθεση των δυο σειρών  μετά από διαρκείς αναβολές  και υποσχέσεις για άμεσες πληρωμές τώρα δηλώνει πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει το βασικό αίτημα των ηθοποιών. Να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα. Ενώ την ίδια στιγμή «Οι βασιλιάδες» προβάλλονται σε επανάληψη καλύπτοντας κεντρική ζώνη του καναλιού. Το Μέγκα εξακολουθεί να κερδίζει στις πλάτες των ηθοποιών. Ταυτόχρονα το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχίσει τη σειρά. Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στηρίζει τους ηθοποιούς των δυο σειρών και καλεί όλους τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να διώξουν το φόβο και να έρθουν στο σωματείο τους.

Leave a Reply