<>

ακροαση του ΚΘΒΕ για την καλοκαιρινή “ορνιθες”

Όρνιθες σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα ετοιμάζει το ΚΘΒΕ για την καλοκαιρινή περίοδο.

Μέχρι τις 27/2 μπορούν να στείλουν βιογραφικά, όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν.

Περισσότερα

επιτυχης η εκδηλωση για την καλλιτεχνικη παιδεια

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και ομιλητών, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η πρώτη εκδήλωση/ συζήτηση του σωματείου μας για την καλλιτεχνική εκπαίδευση και τις θεσεις του ΣΕΗ.

Διαβάστε τις ομιλίες και δείτε το φωτορεπορτάζ από την συζήτηση.

Συνεχίζουμε με την οργάνωση του αγώνα μας!!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Πολυτεχνείο 2012

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

«Δημοκρατία» ετών τριάντα εννιά. Η χώρα μας έχει βυθιστεί στην κρίση και στην αβεβαιότητα.  Η συνεχώς υποτίμηση της ζωής μας και τα αλλεπάλληλα μέτρα φτωχοποίησης του λαού  οδηγούν στην απόγνωση. Λογοκρισία και βία απειλούν τη φωνή μας, την έκφραση μας, την ύπαρξη μας, την τέχνη μας. Ο Πολιτισμός κρίνεται λιγότερο απαραίτητος.  «Δημοκρατία» ετών τριάντα εννιά από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το σύνθημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία σήμερα γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι ήρωες του Πολυτεχνείου μας οδηγούν. Μας δίνουν ελπίδα να προχωρήσουμε όσο δύσκολα κι αν είναι, να πιστέψουμε στη δύναμη της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της ανατροπής. Και πάνω από όλα να πιστέψουμε πως τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τιμώντας τις έννοιες Δημοκρατία, Ελευθερία, Ειρήνη και Κοινωνική Δικαιοσύνη καλεί τους ηθοποιούς το Σάββατο στις 11 το πρωί να καταθέσουμε στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

Leave a Reply