<>

Μεγαλη ανταποκριση του κοινου εξω απο το ηρωδειο !!!

“Η συγκινητική ανταπόκριση μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο, θάρρος και αισιοδοξία”, όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου που συνυπογράφουν το ΣΕΗ και ο ΠΜΣ για την χθεσινή κινητοποίησή μας έξω από το “Ηρώδειο” πριν την έναρξη της παράστασης “Αντιγόνη”.

Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Το ΣΕΗ στο web radio του ΠΑΜΕ

Η φωνή του ΣΕΗ από αυτήν την Τρίτη 6 Μάρτη 2018 και κάθε δεύτερη Τρίτη, στις 18.00-19.00, στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ!

Συντονιστείτε και στηρίξτε!

Καλή μας συνέχεια!

Περισσότερα

οι θεατες, συμπαραστατες του σεη

Με νέο γράμμα-κάλεσμα προς το κοινό για στήριξη στον αγώνα μας, δεκάδες συνάδελφοι βρίσκονται καθημερινά έξω από κεντρικά θέατρα της Αθήνας, κάνοντας γνωστή και στο κοινό την μάχη που δίνουμε για την ΣΣΕ.

Ζητώντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Την αλληλεγγύη τους.

Περισσότερα

Αίτημα του ΣΕΗ για άμεση αποκατάσταση της αδικίας σχετικά με τις ατέλειες στο Φεστιβάλ Αθηνών

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

Με αίτημά του προς την διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το σωματείο μας ζητάει την άμεση αποκατάσταση και αποδοχή της ατέλειας των ηθοποιών σε όλες τις παραγωγές του θεσμού χωρίς καμιά προϋπόθεση.

Ακολουθεί το πλήρες, επίσημο κέιμενο.

 

Αθήνα,5/07/18

Αρ. Πρωτ: 021

 

Προς: τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή και

το ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών

και Επιδαύρου,

 

Αγαπητοί κύριοι/ες,

 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, αλλά και από αγανακτισμένα μέλη μας, οτι φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου δεν κάνει δεκτή την ατέλεια ηθοποιών, αλλά και των άλλων καλλιτεχνών που τη δικαιούνται , παρά μόνο σε 6 παραστάσεις (5 στην Επίδαυρο και 1 στο Ηρώδειο!)

 

Ένας θεσμός της χώρας μας, που οι πόροι του προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τον τακτικό προϋπολογισμό του κράτους, αφαιρεί από τους ηθοποιούς το δικαίωμα να δουν όσο το δυνατό περισσότερες παραστάσεις, ώστε να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στην τέχνη τους, να έρθουν σε επαφή με παραστάσεις των συναδέλφων τους στο εσωτερικό και το εξωτερικό, να γίνουν καλύτεροι καλλιτέχνες.

 

Η ατέλεια όπως σίγουρα γνωρίζετε, δεν είναι ένα κενό χαρτί, είναι μια κατάκτηση του σωματείου μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ζητάμε να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας τους παραπάνω βάσιμους ισχυρισμούς μας και να αποκαταστήσετε άμεσα τη δυσμενέστατη αυτή ρύθμιση σε βάρος των ηθοποιών και εν γένει των καλλιτεχνών, αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα για δωρεάν είσοδο με ατέλεια σε όλες τις παραστάσεις και τα θεάματα του Φεστιβάλ.

Έχοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας, αναμένουμε την απάντησή σας το συντομότερο.

 

Ευχαριστούμε  εκ των προτέρων.

 

Για το ΣΕΗ,

 

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Αντωνιάδης

Ηρα Ρόκου

Ακολουθεί το σχετικό pdf.

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ Φ.Α. κ Ε. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

Leave a Reply