Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

Ανακοίνωση για την Επιτροπή Αλληλεγγύης του ΣΕΗ – #mazi_dynatoi

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου,Κάλεσμα-Πρόσκληση

“ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Στις κρίσιμες στιγμές που όλοι ζούμε, κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να νιώσει μόνος του. Όλοι βιώνουμε την ίδια ανασφάλεια και αμφιβολία, κλεισμένοι στα σπίτια μας. Γι΄αυτό αυτές τις ώρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Έχουμε ανάγκη την οργάνωση και συσπείρωση. Την πληροφόρηση. Την ενημέρωση. Τη στήριξη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση. Το σωματείο ελλήνων ηθοποιών ξεκινά
μια προσπάθεια να συντονίσει μια ομάδα αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς απροστάτευτος απέναντι σε κάθε εργοδοτική και κρατική αυθαιρεσία, ώστε να μη λείψει από κανέναν τίποτα.

Είμαστε μαζί. Δεν εξαναγκαζόμαστε σε καμία υπογραφή από την εργοδοσία, που δε μας εξασφαλίζει. Ενημερωνόμαστε για τα δικαιώματά μας και για τις εξελίξεις.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δηλώνουμε την εθελοντική μας προσφορά για ότι μπορεί να χρειαστεί (μετάβαση σε ιατρείο, τρόφιμα, φάρμακα). Φτιάχνουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, προσπαθώντας να πάρει όλο και πιο μαζικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Μπαίνουμε μπροστά. Με κάθε τρόπο, κρατάμε την πιο αλληλέγγυα στάση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία, διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα για το υγειονομικό προσωπικό και τα νοσοκομεία

Ξεκινάμε μια καμπάνια. Μέσω των προσωπικών μας λογαριασμών, μέσω του facebook του σωματείου, με όποιο τρόπο επιλέξουμε, ώστε να μεταδώσουμε το μήνυμα. Δεν είμαστε μόνοι. Όσο είμαστε μαζί είμαστε δυνατοί.

*Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ο μηχανισμός του Σωματείου ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Η γραμματειακή υποστήριξη θα συνεχίσει για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Για περαιτέρω επικοινωνία δίνονται τα τηλέφωνα των υπεύθυνων από το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να είμαστε όλοι σε συνεχή επαφή.
(Δημήτρης Αντωνιάδης 6980600979, Δανάη Κατσαμένη 6944508579, Αλεξία Γαβρίλη 6972135315)

One Response to "Ανακοίνωση για την Επιτροπή Αλληλεγγύης του ΣΕΗ – #mazi_dynatoi"

1. Νανά Δομβρου Posted on 25 April 2020 at 00:41

Ευχαριστώ πολύ.
    Σε περίπτωση που μας θυμηθουν σαν… ανθρώπους γιατί τελικά ούτε ως εργαζόμενους ούτε ως ανέργους μας έλαβαν υπ'”οψιν…ενημετωστε με για να χαρώ… Γιατί ως τώρα μόνον απογοήτευση έχω… ΕΙΣΠΡΆΞΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ. ΦΙΛΙΚΌΤΑΤΑ.
    Όσο για τους τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών του επαγγέλματος – επί του πρακτέου -… Όλοι γνωρίζουμε τη διαφορά θεωριας/πράξης…
    Εύχομαι, τα καλύτερα για όλους!!!!