η επιτροπη αλληλεγγυης μεγαλωνει // #mazi_dynatoi

Με προσωπικό τους βίντεο δηλώνουν τη στήριξή τους στην προσπάθεια της Επιτροπής Αλληλεγγύης, οι συνάδελφοι!

Είμαστε πλάι στο σωματείο μας! Στηρίζουμε την Επιτροπή Αλληλεγγύης!

Για να είμαστε #mazi_dynatoi!

δυναμη ελπιδασ η επιτροπη αλλυλεγγυησ του σεη !

Με αισιοδοξία, καλή ενημέρωση κι επαγρύπνηση, το Σωματείο μας σαλπίζει μια καμπάνια αλληλοϋποστήριξης για όποιον συνάδελφο έχει ανάγκη!

Να στηρίξουμε, να συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε! Να δώσουμε για να πάρουμε πίσω διπλά και τριπλά!

Αναβολη εκλογων

Την αναβολή των αρχαιρεσιών του σωματείου και την παράταση της θητείας όλων των οργάνων του, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις από την πανδημία του κορονοϊού και στην χώρα μας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

σχετικα με την εξελιξη του φαινομενου της πανδημιας και τον κλαδο μας

Η νέα ανακοίνωση του σωματείου μας για τις δραματικές εξελίξεις της πανδημίας και στην χώρα μας, εκφράζει την ανησυχία για χειροτέρευση της κατάστασης όλων των συναδέλφων στον κλάδο, αν δεν ληφθούν ΤΩΡΑ άμεσα μέτρα ενίσχυσης:

1. Του υγειονομικού συστήματος και
  2. Του εισοδήματος των εργαζομένων του χώρου

Ανακοίνωση για την Επιτροπή Αλληλεγγύης του ΣΕΗ – #mazi_dynatoi

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου,Κάλεσμα-Πρόσκληση

“ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Στις κρίσιμες στιγμές που όλοι ζούμε, κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να νιώσει μόνος του. Όλοι βιώνουμε την ίδια ανασφάλεια και αμφιβολία, κλεισμένοι στα σπίτια μας. Γι΄αυτό αυτές τις ώρες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο. Έχουμε ανάγκη την οργάνωση και συσπείρωση. Την πληροφόρηση. Την ενημέρωση. Τη στήριξη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση. Το σωματείο ελλήνων ηθοποιών ξεκινά
μια προσπάθεια να συντονίσει μια ομάδα αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μη μείνει κανείς απροστάτευτος απέναντι σε κάθε εργοδοτική και κρατική αυθαιρεσία, ώστε να μη λείψει από κανέναν τίποτα.

Είμαστε μαζί. Δεν εξαναγκαζόμαστε σε καμία υπογραφή από την εργοδοσία, που δε μας εξασφαλίζει. Ενημερωνόμαστε για τα δικαιώματά μας και για τις εξελίξεις.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Δηλώνουμε την εθελοντική μας προσφορά για ότι μπορεί να χρειαστεί (μετάβαση σε ιατρείο, τρόφιμα, φάρμακα). Φτιάχνουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, προσπαθώντας να πάρει όλο και πιο μαζικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Μπαίνουμε μπροστά. Με κάθε τρόπο, κρατάμε την πιο αλληλέγγυα στάση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία, διεκδικούμε να παρθούν τώρα μέτρα για το υγειονομικό προσωπικό και τα νοσοκομεία

Ξεκινάμε μια καμπάνια. Μέσω των προσωπικών μας λογαριασμών, μέσω του facebook του σωματείου, με όποιο τρόπο επιλέξουμε, ώστε να μεταδώσουμε το μήνυμα. Δεν είμαστε μόνοι. Όσο είμαστε μαζί είμαστε δυνατοί.

*Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ο μηχανισμός του Σωματείου ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Η γραμματειακή υποστήριξη θα συνεχίσει για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Για περαιτέρω επικοινωνία δίνονται τα τηλέφωνα των υπεύθυνων από το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να είμαστε όλοι σε συνεχή επαφή.
(Δημήτρης Αντωνιάδης 6980600979, Δανάη Κατσαμένη 6944508579, Αλεξία Γαβρίλη 6972135315)