Ανακοίνωση Δράσεων / Κινητοποιήσεων, Μάης-Ιούνης 2018

Το ΣΕΗ προχωρά, δυναμικά, σε δράσεις/ κινητοποιήσεις στην κλιμάκωση του αγώνα για κατάκτηση ΣΣΕ στο ελεύθερο, μπροστά και στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία, στις 30 του Μάη.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση.

Αθήνα,  21/05/18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Σ.Ε.Η.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα πραγματοποιήσει σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων στις  επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες των μεγάλων θεάτρων της Αθήνας που αρνούνται να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε τη χρονιά που μας πέρασε προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά μας. Να μπει φρένο στην απαράδεκτη κατάσταση της ωρομισθίας, των απλήρωτων προβών, των ατομικών συμφωνητικών. Πατάμε πάνω στην πείρα της πετυχημένης κλαδικής απεργίας που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μάρτη και συνεχίζουμε. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, αξιοποιούμε και την απεργία στις 30 Μάη για να βάλουμε το δικό μας πλαίσιο, τα δικά μας αιτήματα. Να δείξουμε για μια ακόμη φορά σε κυβέρνηση και εργοδοσία ποια είναι η δική μας δύναμη. Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να πιέσουμε με κάθε τρόπο για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, των δικών μας διεκδικήσεων.

Η πρώτη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαίου και ώρα 12.00 στην έδρα της επιχείρησης των Αθηναίκων θεάτρων, Σκιάθου 147.

Και την Παρασκευή 25 Μαϊου και ώρα 13.00 έξω από το ΥΠΠΟ.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό θα νικήσει.

Για το ΣΕΗ

Ηρα Ρόκου

Ακολουθεί το σχετικό pdf.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕΗ