<>

Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Περισσότερα

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

“Έφυγε” ο καλός συνάδελφος Κωνσταντίνος Λεβαντής

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, πολύ νέος, ο αγαπημένος συνάδελφος Κωνσταντίνος Λεβαντής, μετά από ανακοπή καρδιάς.
Παρά το σύντομο της ζωής του, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. 
Ξεκίνησε τις σπουδές του το 1995 στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου, μέχρι το 1997, για να τις ολοκληρώσει το 2013 στην “Αθηναϊκή Σκηνή” του Κάλβου Καλαμπόκη.
Κάνοντας παράλληλα κι άλλες δουλειές για να επιβιώσει, είχε συμμετάσχει ήδη σε πολλές παραστάσεις (“Η Θεραπεία Του Κυρίου Λαμπρινού”, “Η Παγίδα” του Ρ. Τομά κ.ά.) κινηματογραφικές (“Ο Καλύτερός Μου Φίλος”, Dogs, Cats & Rats) και τηλεοπτικές παραγωγές (“Απαγορευμένη Αγάπη”, “Χωρικά Ύδατα”, κ.ά.), πριν ακόμα τελειώσει τις σπουδές του.
Σοβαρός και πιστός στην τέχνη που υπηρέτησε με πάθος, συμμετείχε σε πάνω από 30 παραστάσεις, μεγάλου μήκους ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία 20 χρόνια.
Ιδιαίτερα αγαπητός στον κλάδο και με μεγάλη εκτίμηση, άφησε το δικό του στίγμα, όχι μόνο επάνω στη σκηνή αλλά και με την δράση του πλάι στο σωματείο. Με την στήριξή του  στον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ 4 χρόνια τώρα για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, στην οποία πίστευε ασταμάτητα, απέδειξε πώς ένα ενεργό καλλιτεχνικά μέλος του σωματείου, είναι ταυτόχρονα και μοχλός αγώνα στο κίνημα.
Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Leave a Reply