<>

Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Περισσότερα

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

// 19/5/2020 //

Σχετικά με την πραγματοποιήση των εκλογών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Η εξέλιξη της πανδημίας, μας ανάγκασε να αναβάλουμε τις εκλογές μας, που θα πραγματοποιούνταν τη Μ. Δευτέρα.

Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίσαμε οι εκλογές μας να πραγματοποιηθούν 20-25 Ιούνη στην έδρα του σωματείου μας στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία, όπως κάθε φορά. 

Πήραμε την απόφαση οι εκλογές να διαρκέσουν περισσότερες μέρες, για να μπορέσουν να προσέλθουν περισσότεροι συνάδελφοι, αλλά και για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. 

Το τελευταιο διάστημα ολοένα και περισσότερο φαίνεται η ανάγκη που υπάρχει να οργανωθούμε, να συσπειρωθούμε, να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί για να υπερασπιστούμε με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τους όρους που ζούμε και δημιουργούμε. 

Την επόμενη μέρα να βρεθούμε πιο δυναμωμένοι, με όπλο μας τον αγώνα και την αλληλεγγύη να παλέψουμε για όσα θα βρούμε μπροστά μας.

Γι’ αυτό και στις 13 Ιούνη ζητάμε να μας δοθεί το Ηρώδειο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση, ώστε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.

Για τη ζωή και για την τέχνη μας.

Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του σωματείου μας!

#mazi_dynatoi

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Leave a Reply