Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

“Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία στις 7/4 – Η μαύρη βίβλος της εργοδοσίας σε συνθήκες πανδημίας”

Αναδημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ, σχετικά με την συνέντευξη τύπου που έδωσαν μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου, την Πέμπτη 2 Απρίλη. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε συνοπτικά ο 1ος τόμος της “μαύρης βίβλου” της εργοδοσίας με καταγγελίες εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Αθήνα, 2 Απρίλη 2020

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ EKTAKTHΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΣΤΟ LINK (video) ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε η συμμετοχή συνδικάτων στην πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία στις 7 Απρίλη, με βάση το χθεσινό κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Στηρίζουμε τα αιτήματα των υγειονομικών, αγωνιζόμαστε μαζί τους για την πραγματική ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όλου του λαού.

Επίσης, στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε συνοπτικά ο 1ος τόμος της “μαύρης βίβλου” της εργοδοσίας με καταγγελίες εργοδοτικής αυθαιρεσίας από κάθε κλάδο και από δεκάδες χώρους δουλειάς.

Η μετάδοση της συνέντευξης τύπου είναι παράλληλα διαθέσιμη στο web radio (https://pamehellas.gr/webradio [1]). Τα κείμενα της συνέντευξης καθώς και ο 1ος  τόμος της «μαύρης βίβλου» της εργοδοσίας επισυνάπτονται ως συνημμένα αρχεία και παράλληλα βρίσκονται στο site του ΠΑΜΕ (https://pamehellas.gr/ [2]).

Links:
——
[1] https://pamehellas.gr/webradio
[2] https://pamehellas.gr/

Επίσης, στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε και την πρώτη συνέντευξη τύπου, εν μέσω κορονοϊού, που έδωσε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, στις 27 Μάρτη του 2020.