<>

Μεγαλη ανταποκριση του κοινου εξω απο το ηρωδειο !!!

“Η συγκινητική ανταπόκριση μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο, θάρρος και αισιοδοξία”, όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου που συνυπογράφουν το ΣΕΗ και ο ΠΜΣ για την χθεσινή κινητοποίησή μας έξω από το “Ηρώδειο” πριν την έναρξη της παράστασης “Αντιγόνη”.

Συνεχίζουμε!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Το ΣΕΗ στο web radio του ΠΑΜΕ

Η φωνή του ΣΕΗ από αυτήν την Τρίτη 6 Μάρτη 2018 και κάθε δεύτερη Τρίτη, στις 18.00-19.00, στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ!

Συντονιστείτε και στηρίξτε!

Καλή μας συνέχεια!

Περισσότερα

οι θεατες, συμπαραστατες του σεη

Με νέο γράμμα-κάλεσμα προς το κοινό για στήριξη στον αγώνα μας, δεκάδες συνάδελφοι βρίσκονται καθημερινά έξω από κεντρικά θέατρα της Αθήνας, κάνοντας γνωστή και στο κοινό την μάχη που δίνουμε για την ΣΣΕ.

Ζητώντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Την αλληλεγγύη τους.

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις με συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες, απεργιακές συγκεντρώσεις, θα πραγματοποιήσει ΚΑΙ το ΣΕΗ τις επόμενες ημέρες ενάντια σε νέα μέτρα, πολυνομοσχέδιο, κατάργηση απεργίας, κατασχέσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας και τραπεζικών λογαριασμών, στα οποία προχωράει με ταχείς ρυθμούς η κυβέρνηση. Κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται μαζί και με άλλα σωματεία/ συνδικάτα, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.

Με βάση τα παραπάνω, οι κινητοποιήσεις περιλαμβάνουν:

  • Την Τετάρτη, 10/01/’18 και ώρα 15.30, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14), ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
  • Την Παρασκευή, 12/01/’18 και ώρα 12.00, συγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας, μαζί με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που πήραν απόφαση για απεργία.
  • Την Δευτέρα, 15/01/’18 και ώρα 18.00, συγκέντρωση/ συλλαλητήριο στην πλ. Ομονοίας, ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Να είμαστε όλοι οι συνάδελφοι εκεί!

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση ΠΜΣ-ΣΕΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Leave a Reply