<>

Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Περισσότερα

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

#mazi_dynatoi

Περισσότερα

Νέα ΚΥΑ για ενίσχυση ειδικών επαγγελματικών κατηγοριών

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου

Συνάδελφοι,

Ανακοινώθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία ενισχύονται οικονομικά ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες.

Μελετήστε σωστά τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για το επίδομα των 800 ευρώ. Ενημερώστε τους/τις συναδέλφους. Απευθυνθείτε στο σωματείο σας για βοήθεια.

6 Responses to "Νέα ΚΥΑ για ενίσχυση ειδικών επαγγελματικών κατηγοριών"

 1. NIKOS PANAGIOTOUNIS Posted on 22 April 2020 at 10:32

  Tελικά οι Βοηθητικοί ηθοποιοί είναι μεσα στο επίδομα η οχι δεν εχω καταλάβει.Ειλικρινα.

  • Swmateio.Ellinon.Ithopoiwn Posted on 23 April 2020 at 22:44

   Συνάδελφε, δυστυχώς, λόγω των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει η κύβέρνηση με τις ΠΝΠ, δεν λαμβάνει το επίδομα το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέφλων. Επικοινώνησε, ωστόσο, με το σωματείο στα 210.3817369 και 210.3833742 ή στείλε τα στοιχεία σου (συμβάσεις και τροποποιήσεις αυτών) στο swmateio.ithopoiwn@gmail.com, ωστε να τα δούμε και να σου απαντήσουμε.
   Κάνουμε μαζί αυτό τον αγώνα για να καλυφθεί καθολικά ο κλάδος μας, κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος, απροστάτευτος σε αυτή την κατάσταση.
   Καλή δύναμη!
   #mazi_dynatoi

 2. Γιάννης Βογιατζάκης Posted on 22 April 2020 at 12:34

  Καλησπέρα σας, πως να δω αν το δικαιούμαι;

  • Swmateio.Ellinon.Ithopoiwn Posted on 23 April 2020 at 22:49

   Συνάδελφε, η νέα ΚΥΑ που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση θέτει κάποιους όρους και προϋποθέσεις για την απόδοση του επιδόματος. Διαβασέ την, έλα σε επαφή με την Γραμματεία του σωματείου, μίλα με κάποιο μέλος της Διοίκησης που γνωρίζεις. Η ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε εχθές γράφει αναλυτικά τα πιο σημαντικά σημεία που λαμβάνονται υπόψη για την καταβολή του (http://www.sei.gr/sxetika-me-tis-eksaggelies-tis-kyvernisis-kai-tin-nea-kya-5913/).
   Μείνε σε επαφή με το σωματείο, διάδωσε τις θέσεις του.
   #mazi_dynatoi

 3. Αθηνά Δομβρου Posted on 23 April 2020 at 15:39

  Mη μπορώντας να επικοινωνήσω τηλεφωνικά – έχω προσπαθήσει επανειλημμένα κατανοώντας την κατάσταση τω. Ημερών… υπάρχει δυνατότητα να με καλέσετε εσείς στο ******5177 ???Πολλές οι ασάφειες και η παραπληροφορηση. Ιδωμεν… 🤣 Χιλια ευχαριστώ 💖

  • Swmateio.Ellinon.Ithopoiwn Posted on 23 April 2020 at 22:55

   Συναδέφλισσα, στην νέα ανακοίνωση του σωματείου μας σε σχέση με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και την ΚΥΑ της 21/4/’20, γίνονται σαφή τα βασικά σημεία των προϋποθέσεων για την καταβολή του νέου αυτού επιδόματος. Διάβασέ την εδώ (http://www.sei.gr/sxetika-me-tis-eksaggelies-tis-kyvernisis-kai-tin-nea-kya-5913/) και θα σε καλέσουμε για να βοηθήσουμε επιπλέον.
   Καλή συνέχεια!
   #mazi_dynatoi

Leave a Reply