<>

το Προγραμμα του 5ου φεστιβαλ οεθ-σεη

Το βιβλιαράκι με το πλήρες πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ του ΟΕΘ θα το βρέιτε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ στο Θέατρο Βαφείο και στα γραφεία του σωματειου μας!!

Μην το χάσετε!

Μην χάσετε το Φεστιβάλ μας!!

Περισσότερα

επιτυχης η εκδηλωση για την καλλιτεχνικη παιδεια

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και ομιλητών, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η πρώτη εκδήλωση/ συζήτηση του σωματείου μας για την καλλιτεχνική εκπαίδευση και τις θεσεις του ΣΕΗ.

Διαβάστε τις ομιλίες και δείτε το φωτορεπορτάζ από την συζήτηση.

Συνεχίζουμε με την οργάνωση του αγώνα μας!!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Παρουσίαση Ημερολογίου ΤΑΣΕΗ 2020 στο Εθνικό

Categories: Αναδημοσίευση,Ανακοινώσεις,Κάλεσμα-Πρόσκληση

Το Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) σας προσκαλεί στην μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του Θεατρικού Ημερολογίου- Λευκώματος του 2020 , με θέμα «Έλληνες Καλλιτέχνες σε όλη τη Γη», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/01στις 20:00 στο Εθνικό Θέατρο στην σκηνή Κοτοπούλη – REX.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου και τον Καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Θα παρευρεθούν πολλοί καλλιτέχνες που εμπεριέχονται στο ημερολόγιο και θα τιμηθούν από το Τ.Α.Σ.Ε.Η. όπως: Ανθή Ανδρεοπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Μαίρη Βιδάλη, Γιάννης Γαβαλάς, Γιοβάννα, Κλειώ Δενάρδου, Ρίκα Διαλυνά, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Μέλπω Ζαρόκωστα, Άντζελα Ζήλια, Δημητρης Ιβάνωφ, Μαρία Καραβία, Μάνος Καρατζογιάννη, Ειρήνη Καφαντάρη, Νικόλ Κοκκίνου, Δημήτρης Κολλάτος, Κάκια Κοντοπούλου, Ιωάννης Μελισσανίδης, Γιώργος Μεσσάλας, Μαριαλένα Οικονομίδου, Δημήτρης Παπάζογλου, Αννέτα Παπαθανασίου, Εβελίνα Παπούλια, , Γιώργος Περρής, Θεόδωρος Ρουμπάνης, Τάκης Σαγιώρ, Λήδα Σάνταλα, Θανάσης Σαράντος, Ελένη Σκότη, Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Τζουανόπουλος, Δέσποινα Τομαζάνη, Ευδόκιμος Τσολακίδης, Σπύρος Φωκάς, Γιάννης Χριστόπουλος, και πολλοί άλλοι και από τους Αιγυπτιώτες Έλληνες: Βασίλης Πλατάκης, Μεγακλής Βιντιάδης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Δημήτρης Φραγγιόγλου, Πάνος Κατέρης, Τέλης Ζώτος, Κοραής Δαμάτης και πολλοί άλλοι.

Από του τιμώμενους θα τραγουδήσουν οι : Τζένη Δριβάλα, Κερασία Σαμαρά,
Παναγιώτης Πετράκης, Δέσποινα Τσολάκη, Αλεξάνδρα Γκράβας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ομιλητές: Ο Αντιδήμαρχος – Αναπληρωτής Δημάρχου Αθηναίων κος Ελευθέριος Σκιαδάς, οι κυρίες Μιμή Ντενίση και Έλλη Βοζικιάδου, ο Ρήγας Αξελός. Οι Σκηνοθέτες: Γιώργος Μεσσάλας, Βασίλης Νικολαϊδης ,Νίκος Καμτσής.

Leave a Reply