<>

Δυναμικα, αισιοδοξα για την νεα ΣΣΕ!!!

Το Δ.Σ. πρότεινε – η Γ.Σ. ψήφισε – ο κλάδος αποφάσισε!

Να μην υπάρξει θέατρο, συνάδελφος όπου δεν θα φτάσει η απόφαση του Σ.Ε.Η. για την νέα Σ.Σ.Ε.!

Περισσότερα

Το Σ.Ε.Η. με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ βορειας Ελλαδας

Σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας του για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης παντού, το σωματείο μας ανοίγει το διάλογο με όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Περισσότερα

Υπογραφηκε η νεα ΣΣΕ με το Εθνικο!

Νικηφόρος κατάληξη του πολύμηνου αγώνα μας για τα συμφέροντα όλου του κλάδου!

Κερδίσαμε την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με το σπαθί μας!

 

Περισσότερα

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για ΣΣΕ στο ελεύθυερο θέατρο

Categories: Ανακοινώσεις,Δελτία Τύπου,Κάλεσμα-Πρόσκληση

 

Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη και ώρα 17:00 στο θέατρο ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4, Αθήνα) με θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο Ελεύθερο Θέατρο

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις όπως και η σημερινή δημιούργησαν όλο το θεσμικό-νομικό πλαίσιο για τη δραματική επιδείνωση της ζωής μας.  Το ΣΕΗ όλο το προηγούμενο διάστημα μπήκε μπροστά στην οργάνωση των αγώνων του κλάδου. Η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με το ΚΘΒΕ, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το Εθνικό έβαλε θεμέλια, μας οδήγησε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Αξιοποιούμε αυτήν την πείρα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα έχουμε για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο Ελεύθερο Θέατρο, δεν μπορούμε όμως να υποταχτούμε σε αυτές.

Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία, με όρους συλλογικούς, μέσα από το Σωματείο μας, από τις Γενικές μας Συνελεύσεις

Δίνουμε τη μάχη για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο Ελεύθερο Θέατρο, ανοίγουμε τη συζήτηση συνολικά για τους όρους και τις συνθήκες εργασίας στο Ελεύθερο Θέατρο: διάρκεια σύμβασης, πρόβες, ασφάλιση, ωράρια, μέτρα για τους όρους πρόσληψης και τις συνθήκες εργασίας.

Δίνουμε τη μάχη βάζοντας ταυτόχρονα εμπόδια στο καθεστώς του ωρομίσθιου ενσήμου, της υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας με όλο και χειρότερους όρους, των απλήρωτων προβών…

Δίνουμε τη μάχη για να μπορούμε να ασκούμε την τέχνη μας με αξιώσεις, να την εξελίσσουμε, να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στον τελικό αποδέκτη, το κοινό. Δίνουμε τη μάχη να μπορούμε να ζούμε από αυτήν. Για την εργασιακή και οικονομική μας εξασφάλιση.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ, 17:00, ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ 

 

 

Για το ΔΣ του ΣΕΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λίλα Καφαντάρη                                                                                         Ήρα Ρόκου

Leave a Reply