<>

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Μαζί και με άλλους μαζικούς φορείς του ταξικού κινήματος αποδίδουμε φόρο τιμής και συνεχίζουμε τον αγώνα του Πολυτεχνείου ενάντια στον ιμπεριαλισμό!

Όλες, όλοι στον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου!

Ειδικο Εποχικο Βοηθημα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το εποχικό βοήθημα του 2017.

Συμβουλευτείτε την εγκύκλιο που έχει δημοσιευτεί και συμπληρώστε έγκαιρα την αίτηση.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις και αιτήσεις σε ΚΠΑ2: 12/10/2017 έως 30/11/2017.

Αιτήσεις μέσω ΚΕΠ: 18/10/2017 έως 30/11/2017.

Περισσότερα

Το Σ.Ε.Η. με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ βορειας Ελλαδας

Σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας του για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης παντού, το σωματείο μας ανοίγει το διάλογο με όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Περισσότερα

Υπογραφηκε η νεα ΣΣΕ με το Εθνικο!

Νικηφόρος κατάληξη του πολύμηνου αγώνα μας για τα συμφέροντα όλου του κλάδου!

Κερδίσαμε την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με το σπαθί μας!

 

Περισσότερα

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δηλώνει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» , ενάντια τη λογική της φίμωσης και της προσπάθειας τρομοκράτησής τους από την εγκληματική ναζιστική χρυσή αυγή, η οποία συντασσόμενη με παραθρησκευτικές οργανώσεις, κατέθεσε μήνυση για κακόβουλη βλασφημία στους συντελεστές. Τη μήνυση υπογράφουν τα φασιστοειδή Λαγός, Χατζησάββας, Σαχινίδης, Γρέγος και ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος.  Οι ίδιοι παραβρέθηκαν και σε συγκέντρωση έξω από το θέατρο μαζί με μέλη παραθρησκευτικών και φασιστικών οργανώσεων.

Η παράσταση  ανέβηκε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο “Αριστοτέλειον” της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου, με τον Γιώργο Χρανιώτη ως Διάβολο και την Ευγενία Σαμαρά (που αναλαμβάνει στο νέο ανέβασμα το ρόλο της Μαρίας). Το κείμενο είναι του σπουδαίου Πορτογάλου λογοτέχνη Φερνάντο Πεσσόα, ανακαλύφθηκε το 1989, αποδίδεται στα νεανικά χρόνια του συγγραφέα και πραγματεύεται ένα από τα αγαπημένα του θέματα: Τη σχέση του διαβόλου με τον κόσμο.

Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές χρειάζεται να απομονώνονται και να πολεμιούνται όπου τις συναντάμε, μέσα και έξω από τα θέατρα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΗ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ                                                                                          ΗΡΑ ΡΟΚΟΥ

Leave a Reply