<>

Το νεο μας Διοικητικο Συμβουλιο !!!

Με απόλυτη ομοφωνία συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του ΣΕΗ!

Τα νέα αλλά και παλιά μέλη του, έδωσαν λόγο για μαχητική συνέχεια σε κάθε ξεχωριστό μέτωπο για όλο τον κλάδο!

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Περισσότερα

Τα τελικα αποτελεσματα των εκλογων

Με τα τελικά και αναλυτικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών μας, στις 2 Απρίλη 2018, όπου ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι έδωσαν το παρών, είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι ότι αυτό το σωματείο θα είναι μπροστά σε κάθε μάχη για τα δίκια του κλάδου μας.

Καλή μας συνέχεια!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Το ΣΕΗ στο web radio του ΠΑΜΕ

Η φωνή του ΣΕΗ από αυτήν την Τρίτη 6 Μάρτη 2018 και κάθε δεύτερη Τρίτη, στις 18.00-19.00, στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ!

Συντονιστείτε και στηρίξτε!

Καλή μας συνέχεια!

Περισσότερα

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δηλώνει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» , ενάντια τη λογική της φίμωσης και της προσπάθειας τρομοκράτησής τους από την εγκληματική ναζιστική χρυσή αυγή, η οποία συντασσόμενη με παραθρησκευτικές οργανώσεις, κατέθεσε μήνυση για κακόβουλη βλασφημία στους συντελεστές. Τη μήνυση υπογράφουν τα φασιστοειδή Λαγός, Χατζησάββας, Σαχινίδης, Γρέγος και ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος.  Οι ίδιοι παραβρέθηκαν και σε συγκέντρωση έξω από το θέατρο μαζί με μέλη παραθρησκευτικών και φασιστικών οργανώσεων.

Η παράσταση  ανέβηκε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο “Αριστοτέλειον” της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου, με τον Γιώργο Χρανιώτη ως Διάβολο και την Ευγενία Σαμαρά (που αναλαμβάνει στο νέο ανέβασμα το ρόλο της Μαρίας). Το κείμενο είναι του σπουδαίου Πορτογάλου λογοτέχνη Φερνάντο Πεσσόα, ανακαλύφθηκε το 1989, αποδίδεται στα νεανικά χρόνια του συγγραφέα και πραγματεύεται ένα από τα αγαπημένα του θέματα: Τη σχέση του διαβόλου με τον κόσμο.

Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές χρειάζεται να απομονώνονται και να πολεμιούνται όπου τις συναντάμε, μέσα και έξω από τα θέατρα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΗ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ                                                                                          ΗΡΑ ΡΟΚΟΥ

Leave a Reply