<>

εκτακτη γενικη συνελευση

Το φλέγον ζήτημα των ΣΣΕ στον κλάδο και η μαχητική, καθολική συμμετοχή στην απεργία στις 8 Νοέμβρη, θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, στο “Μικρό Παλλάς”.

Για να μπούν μπροστά οι δικές μας ανάγκες, είναι ανάγκη να είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

οι θεατες, συμπαραστατες του σεη

Με νέο γράμμα-κάλεσμα προς το κοινό για στήριξη στον αγώνα μας, δεκάδες συνάδελφοι βρίσκονται καθημερινά έξω από κεντρικά θέατρα της Αθήνας, κάνοντας γνωστή και στο κοινό την μάχη που δίνουμε για την ΣΣΕ.

Ζητώντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Την αλληλεγγύη τους.

Περισσότερα

Ολοι οι καλλιτεχνες στο πλαι μας !!!

Να στηρίξουν όλοι οι άνθρωποι των τεχνών, από όλους τους χώρους, τον αγώνα του ΣΕΗ και του ΠΜΣ, καλεί το σωματείο μας.

Το κείμενο των υπογραφών στήριξης, υπόθεση όλων των τεχνών!

Περισσότερα

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δηλώνει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» , ενάντια τη λογική της φίμωσης και της προσπάθειας τρομοκράτησής τους από την εγκληματική ναζιστική χρυσή αυγή, η οποία συντασσόμενη με παραθρησκευτικές οργανώσεις, κατέθεσε μήνυση για κακόβουλη βλασφημία στους συντελεστές. Τη μήνυση υπογράφουν τα φασιστοειδή Λαγός, Χατζησάββας, Σαχινίδης, Γρέγος και ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος.  Οι ίδιοι παραβρέθηκαν και σε συγκέντρωση έξω από το θέατρο μαζί με μέλη παραθρησκευτικών και φασιστικών οργανώσεων.

Η παράσταση  ανέβηκε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο “Αριστοτέλειον” της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου, με τον Γιώργο Χρανιώτη ως Διάβολο και την Ευγενία Σαμαρά (που αναλαμβάνει στο νέο ανέβασμα το ρόλο της Μαρίας). Το κείμενο είναι του σπουδαίου Πορτογάλου λογοτέχνη Φερνάντο Πεσσόα, ανακαλύφθηκε το 1989, αποδίδεται στα νεανικά χρόνια του συγγραφέα και πραγματεύεται ένα από τα αγαπημένα του θέματα: Τη σχέση του διαβόλου με τον κόσμο.

Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές χρειάζεται να απομονώνονται και να πολεμιούνται όπου τις συναντάμε, μέσα και έξω από τα θέατρα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΗ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ                                                                                          ΗΡΑ ΡΟΚΟΥ

Leave a Reply