<>

Δυναμικα, αισιοδοξα για την νεα ΣΣΕ!!!

Το Δ.Σ. πρότεινε – η Γ.Σ. ψήφισε – ο κλάδος αποφάσισε!

Να μην υπάρξει θέατρο, συνάδελφος όπου δεν θα φτάσει η απόφαση του Σ.Ε.Η. για την νέα Σ.Σ.Ε.!

Περισσότερα

Το Σ.Ε.Η. με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ βορειας Ελλαδας

Σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας του για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης παντού, το σωματείο μας ανοίγει το διάλογο με όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Περισσότερα

Υπογραφηκε η νεα ΣΣΕ με το Εθνικο!

Νικηφόρος κατάληξη του πολύμηνου αγώνα μας για τα συμφέροντα όλου του κλάδου!

Κερδίσαμε την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με το σπαθί μας!

 

Περισσότερα

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δηλώνει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» , ενάντια τη λογική της φίμωσης και της προσπάθειας τρομοκράτησής τους από την εγκληματική ναζιστική χρυσή αυγή, η οποία συντασσόμενη με παραθρησκευτικές οργανώσεις, κατέθεσε μήνυση για κακόβουλη βλασφημία στους συντελεστές. Τη μήνυση υπογράφουν τα φασιστοειδή Λαγός, Χατζησάββας, Σαχινίδης, Γρέγος και ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλος.  Οι ίδιοι παραβρέθηκαν και σε συγκέντρωση έξω από το θέατρο μαζί με μέλη παραθρησκευτικών και φασιστικών οργανώσεων.

Η παράσταση  ανέβηκε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο “Αριστοτέλειον” της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου, με τον Γιώργο Χρανιώτη ως Διάβολο και την Ευγενία Σαμαρά (που αναλαμβάνει στο νέο ανέβασμα το ρόλο της Μαρίας). Το κείμενο είναι του σπουδαίου Πορτογάλου λογοτέχνη Φερνάντο Πεσσόα, ανακαλύφθηκε το 1989, αποδίδεται στα νεανικά χρόνια του συγγραφέα και πραγματεύεται ένα από τα αγαπημένα του θέματα: Τη σχέση του διαβόλου με τον κόσμο.

Αυτές οι λογικές και οι πρακτικές χρειάζεται να απομονώνονται και να πολεμιούνται όπου τις συναντάμε, μέσα και έξω από τα θέατρα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΗ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ                                                                                          ΗΡΑ ΡΟΚΟΥ

Leave a Reply