Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση στα Προπύλαια

Με όλες μας τις δυνάμεις και με την αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκιο του αγώνα μας, συμμετέχουμε στην Μεγάλη Κινητοποίηση των Σωματείων, την Τετάρτη, 3 Ιούνη 2020, στα Προπύλαια, στις 12.00!

Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Όλοι μαζί, #mazi_dynatoi !

Οικονομικές Διευκολύνσεις για τις εκλογές

Βοηθώντας όλο και περισσότερα μέλη μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και περισσότερους ακόμα να γίνουν μέλη στο σωματείο, προχωράμε σε οικονομικά μέτρα μπροστά στις εκλογές.

Ενημερωθείτε άμεσα στις αντίστοιχες γραμματείες ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ.

Σχετικά με το κακοστημένο “Μητρώο Καλλιτεχνών” της κυβέρνησης

Όσο “ενδιαφέρεται” η εργοδοσία για το αν θα επιβιώσουμε, άλλο τόσο “ενδιαφέρεται” η κυβέρνηση για το αν είμαστε καλλιτέχνες ή όχι.

Δεν θα επιτρέψουμε να μας ξεγελάσουν πάλι.

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Αρχαιρεσίες 2020

Με εκλογές στα τέλη Ιούνη, προχωράμε το επόμενο διάστημα, έχοντας κύριο μέλημά μας τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Παίρνουμε όλοι, μαζικά μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας, στις 20-25 Ιούνη και στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 13 Ιούνη!

Ψήφισμα συμπαράστασης του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ στην ΟΕΝΓΕ

Categories: Αναδημοσίευση

Το Σωματείο Εργαζομένων στον ΧΩρο του ΧΟρού εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο συμπαραστέκεται στον δίκαιο και ακούραστο αγώνα των υγειονομικών και διεκδικεί μαζί τους τα αυτονόητα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο.

“To ΣΕΧΩΧΟ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο των γιατρών, νοσηλευτών και όλου του προσωπικού των νοσοκομείων μας που δίνει αυτή τη στιγμή τη μάχη στην πρώτη γραμμή. Οι γιατροί και όλο το προσωπικό καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα σε αντίξοες συνθήκες και μεγάλες ελλείψεις. Εκτός από την ηθική αναγνώριση η οποία είναι αυτονόητη απέναντι τους, χρειάζονται και πρακτικά μέτρα, για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να διασφαλίζουν την υγεία και τη ζωή του λαού μας.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους, τα οποία μας αφορούν όλους, για:

• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς

Μένουμε σπίτι, αλλά δεν μένουμε μόνοι, ούτε σιωπηλοί.

Η ιστοσελίδα της ΟΕΝΓΕ: www.oengegr.com

oengegr@gmail.com”