<>

συλλαλητηριο ενάντια στις βάσεις του θανάτου

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 18.30

Οι ηθοποιοί έχουμε καθήκον να καταδικάσουμε μαζικά την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της επικίνδυνης Συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις βάσεις.

Όλοι, όλες στα μαζικά συλλαλητήρια που καλεί το σωματείο!!

Προσυγκέντρωση στην παλιά Βουλή στις 18.00.

Περισσότερα

επιτυχης η εκδηλωση για την καλλιτεχνικη παιδεια

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και ομιλητών, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η πρώτη εκδήλωση/ συζήτηση του σωματείου μας για την καλλιτεχνική εκπαίδευση και τις θεσεις του ΣΕΗ.

Διαβάστε τις ομιλίες και δείτε το φωτορεπορτάζ από την συζήτηση.

Συνεχίζουμε με την οργάνωση του αγώνα μας!!

Περισσότερα

#5 φεστιβαλ ΟΕΘ ΣΕΗ


Στις αρχες Φλεβάρη του 2020 θα πραγματοποιηθεί το 5ο φεστιβάλ του Οργανισμού Εταιρικών Θιάσων του ΣΕΗ.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και πώς να στηρίξετε το φεστιβάλ μας!


 

Περισσότερα

το νεο βιντεο για τις σσε

Νέο βίντεο για την ενίσχυση του αγώνα που κάνει το σωματείο για τις ΣΣΕ.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Το βίντεο εδώ.

Περισσότερα

Σχετικά με τις αγγελίες ακροάσεων

Categories: Αγγελίες,Ακροάσεις, Αγγελίες, Σεμινάρια,Ανακοινώσεις

Το ΣΕΗ, φροντίζοντας να έχουν πρόσβαση, όλα τα μέλη του, στις αγγελίες ακροάσεων, σεμιναρίων και άλλων θεμάτων και προσπαθώντας να ανανεώνει συνεχώς με νέο υλικό το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας του, αναδημοσιεύει/ αναπαράγει αγγελίες που εκτιμά πως αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των ηθοποιών, γυναικών και αντρών, επιλέγοντας, στο μέγιστο δυνατό, ακροάσεις που δεν υποβαθμίζουν το κύρος και την αξιοπρέπεια των υποψηφίων συναδέλφων.

Παρ’ όλα αυτά, επιθυμούμε και ενθαρρύνουμε όλους τους συναδέλφους να συμβουλεύονται το ΣΕΗ για τις ακροάσεις αλλά και αντίστοιχα να ενημερώνουν το σωματείο σχετικά με αλλαγές και -πάνω από όλα- με περιπτώσεις καταπάτησης εργασιακών ή άλλων συνθηκών. Το ΣΕΗ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή για την μη τήρηση των υποσχόμενων μιας αγγελίας. Αλλά είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο ηθοποιό που θα χρειαστεί συμβουλή/ βοήθεια/ στήριξη, για την αγωνιστική, μαχητική διεκδίκηση των σύγχρονων όρων εργασίας του.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τιμώντας την αιωνόβια ύπαρξή του, προσπαθεί με στόχο να υπάρχει ένα θέατρο για όλους τους συναδέλφους, όπου όλοι θα δουλεύουν με αξιοπρέπεια, από την στιγμή της ακρόασης, μέχρι τη στιγμή της τελευταίας αυλαίας.

Για το θέατρο που μας αξίζει.

 

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Leave a Reply