<>

συνεντευξη τυπου για τις σσε // 21-01-2019

Στην συνέντευξη τύπου στο “REX”, μίλησαν, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Δημήτρης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του ΠΜΣ, Β. Παρασκευόπουλος και ο Δημήτρης Καταλειφός.

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Γι’ αυτό και θα νικήσει.

Περισσότερα

το νεο βιντεο για τις σσε

Νέο βίντεο για την ενίσχυση του αγώνα που κάνει το σωματείο για τις ΣΣΕ.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Το βίντεο εδώ.

Περισσότερα

σχετικα με την σταση του κθβε, της κυβέρνησης και τον αγωνα μας

Κάλεσμα για συσπείρωση όλων των συναδέλφων στο ΚΘΒΕ (και όχι μόνο) για την πάλη της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που δεν υπογράφει η διοίκηση του οργανισμού.

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Στηρίζουμε πλήρως τον αγώνα των συναδέλφων μας για υπογραφή ΣΣΕ!

Περισσότερα

Διευκολυνση για εγγραφη νεων μελων

Η τροποποίηση με την οποία διευκολύνεται η εγγραφή νέων συναδέλφων στο σωματείο, ισχύει ακόμα.

Γίνε μέλος στο σωματείο σου, δυνάμωσέ το, κάνε το πιο μαζικό!

Κάνε τώρα την αίτηση!

Περισσότερα

Σχετικά με τις αγγελίες ακροάσεων

Categories: Αγγελίες,Ακροάσεις, Αγγελίες, Σεμινάρια,Ανακοινώσεις

Το ΣΕΗ, φροντίζοντας να έχουν πρόσβαση, όλα τα μέλη του, στις αγγελίες ακροάσεων, σεμιναρίων και άλλων θεμάτων και προσπαθώντας να ανανεώνει συνεχώς με νέο υλικό το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας του, αναδημοσιεύει/ αναπαράγει αγγελίες που εκτιμά πως αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των ηθοποιών, γυναικών και αντρών, επιλέγοντας, στο μέγιστο δυνατό, ακροάσεις που δεν υποβαθμίζουν το κύρος και την αξιοπρέπεια των υποψηφίων συναδέλφων.

Παρ’ όλα αυτά, επιθυμούμε και ενθαρρύνουμε όλους τους συναδέλφους να συμβουλεύονται το ΣΕΗ για τις ακροάσεις αλλά και αντίστοιχα να ενημερώνουν το σωματείο σχετικά με αλλαγές και -πάνω από όλα- με περιπτώσεις καταπάτησης εργασιακών ή άλλων συνθηκών. Το ΣΕΗ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή για την μη τήρηση των υποσχόμενων μιας αγγελίας. Αλλά είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο ηθοποιό που θα χρειαστεί συμβουλή/ βοήθεια/ στήριξη, για την αγωνιστική, μαχητική διεκδίκηση των σύγχρονων όρων εργασίας του.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τιμώντας την αιωνόβια ύπαρξή του, προσπαθεί με στόχο να υπάρχει ένα θέατρο για όλους τους συναδέλφους, όπου όλοι θα δουλεύουν με αξιοπρέπεια, από την στιγμή της ακρόασης, μέχρι τη στιγμή της τελευταίας αυλαίας.

Για το θέατρο που μας αξίζει.

 

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Leave a Reply